Etelä-Pohjanmaa

Ohutlevyseppä

Haluatko työskennellä ainutkertaisten tuotteiden parissa, jotka luodaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan? Oletko valmis kehittämään itseäsi ja heittäytymään haastavampiinkin projekteihin? Haemme asiakkaallemme Metallituote Valkkio Oy:lle OHUTLEVYSEPPÄÄ monipuolisiin työtehtäviin.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävät

Työssä hitsaat ja kokoat mekaanisesti piirustusten mukaan asiakkaiden tilaamia tuotteita. Työt vaihtelevat tuulikaappirakenteista, julkisivurakenteisiin, ikkunoihin ja oviin, mutta työpöydälle saattaa päätyä myös erikoisempia piirustuksia. Tuotteet ovat aina mittatilauksella tehtäviä asiakastöitä, joten pääset tekemään sekä haastavampia että helpompia projekteja yhdessä työkavereiden kanssa. Käsityö ja monipuolinen osaaminen ovat olennaisessa roolissa.

Materiaalina työstät etenkin terästä, mutta myös ruostumatonta terästä, messinkiä ja kuparia. Kuvia tuotteista pääset katsomaan parhaiten Metalli Valkkio Oy:n Facebook sivuilta.

Odotamme ja toivomme:

– Kokemusta ja osaamista Mig-hitsauksesta, Tig-hitsauksen osaaminen on eduksi
– Kokemusta raudan käsittelystä
– Piirustusten lukutaito on erittäin tärkeää
– Työkokemuksella ja koulutuksella ei ole väliä, odotamme kuitenkin hitsauksen periaatteiden ja perusasioiden osaamista
– Monipuolista osaamista ja kiinnostusta alaan – meillä voit oppia!
– Halua tehdä töitä, kokeilla ja ratkaista eteen tulevia haasteita itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa
– Keskustelu- ja kuuntelutaitoa, ahkeruutta ja luotettavuutta

Etua on, jos:

– osaat CNC-jyrsinkoneen käyttöä
– sinulla on kokemusta ohutlevysepän työstä

Tarjoamme:

– Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamista ja ammattitaitoa vaihtelevien projektien myötä kannustavan ja opastavan tiimin kanssa
– Päivätyön maanantaista perjantaihin
– TES mukaisen palkkauksen
– Mahdollisuuden lähteä asennuksille oman kiinnostuksen mukaan
– Aluksi määräaikaisen 6 kk työsuhteen, jonka jälkeen työntekijä siirtyy Metallituote Valkkio Oy:n vakituiseksi työntekijäksi

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: jonna.tunkkari@poolia.fi.

Metallituote Valkkio Oy

Metallituote Valkkio Oy on vuonna 1978 perustettu yritys, joka itse suunnittelee rakenteet asiakkaan toimittamien arkkitehtipiirustusten pohjalta ja hyväksyttää ne tilaajalla ennen valmistusta.

Valmistamme metallirakenteisia julkisivurakenteita, ikkunoita, sisäänkäyntien ulko-ovia, tuulikaappirakenteita teräksestä, ruostumattomasta teräksestä sekä rakenteita jotka on verhottu messingillä, kuparilla tai ruostumattomalla teräksellä. Rakenteet toimitetaan valmiiksi pintakäsiteltynä ja sopimuksen mukaan asennettuna ja lasitettuna.

Asennustyöt suoritetaan yrityksen omalla asennusryhmällä. Näin voidaan varmistaa laadunvalvonta valmistuksesta asennettujen rakenteiden luovutukseen. Toimimme koko Suomen alueella ja Ruotsissa Tukholman alueella.

Sijainti
Etelä-Pohjanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
11.05.2023
Viitenumero
16687958
Yhteyshenkilö

Jonna Tunkkari

jonna@poolia.fi

p. +358 20 7290 856