Helsinki

Ruotsinkielinen HR-harjoittelija

Oletko valmis astumaan mukaan Poolia Works Helsingin huipputiimin joukkoon? Etsimme iloista ja heittäytymiskykyistä HR-harjoittelijaa, jolla on vahva ruotsin kielen taito.
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Tehtävä

Tervetuloa mukaan joukkoomme! Tehtävässäsi toimit HR-tiimin tukena avustavissa tehtävissä, ja pääset osallistumaan rekrytointiprosesseihin saaden arvokasta kokemusta siitä, kuinka rekrytointiorganisaatio toimii käytännössä.

Työsi kattaa monipuolisesti toimintoja hakijoiden ja asiakkaiden parissa, ja avustat myös työsuhdehallintaan liittyvissä tehtävissä. Meillä toimintamme on monipuolista, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtäväkuvan muotoutumiseen omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Toimistomme sijaitsee kätevästi Helsingin ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, jotta pääset nopeasti mukaan tiimimme ja työskentelyyn.

Etsimme

Etsimme ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelijaa, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla olevaa liiketalouden opiskelijaa, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. Tarjoamme sinulle harjoittelumahdollisuuden, josta saat arvokkaita opintopisteitä tai joka on pakollinen osa opintojasi.

Toivomme, että hallitset hyvin MS Office -työkalut ja olet valmis oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kehityshaluisuutta, ja odotamme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tule mukaan tiimiimme ja pääset hyödyntämään osaamistasi käytännön työtehtävissä, samalla kun saat arvokasta kokemusta ja pääset myös kehittämään ammatillisia taitojasi.

Tarjoamme 

Tämä harjoittelupaikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä 6 kuukauden ajan, jolloin pääset itsenäisesti oppimaan rekrytointialan saloja ja kehittämään ammatillista osaamistasi.

Tarjoamme joustavan työajan, keskimäärin 30 tuntia viikossa, mikä mahdollistaa esimerkiksi tenttien suorittamisen työn ohella. Haluamme tukea sinua opiskelijana ja tarjota mahdollisuuden tasapainottaa työ- ja opiskeluelämääsi.

Liityt aitoon ja välittävään tiimiimme, jossa tuemme toisiamme ja teemme yhdessä töitä menestyksen eteen. Työstäsi maksetaan myös korvaus.

Tule mukaan joukkoomme ja luo vankka pohja tulevalle urapolullesi rekrytointialalla!

Innostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan numerosta 0207290850 tai sähköpostitse viiv@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
23.04.2024
Viitenumero
19744890
Yhteyshenkilö

Viivi Chan

viivi@poolia.fi

p. +358 20 7290 850