Helsinki

Ruotsinkielinen Service Desk Specialist

Oletko sinä IT-alan ammattilainen, joka etsii ensimmäistä oman alan työpaikkaa tai uusia tuulia teknisen asiakastuen parissa? Haemme CGI:lle kielitaitoisia Service Desk Specialisteja työskentelemään vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Tässä roolissa pääset käyttämään suomea, ruotsia ja englantia. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Mistä on kyse?

Kyseessä on puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää Windows työasemaympäristöön liittyvää laajaa teknistä asiakastukityötä, sisältäen myös mm. etäasennuksia ja käyttöopastusta. Työssä vastataan yritysasiakkaiden tukipyyntöihin, tehdään vianmäärittelyä ja ratkotaan laite- ja sovellustukeen liittyviä teknisiä vika ja häiriötilanteita etäyhteyksiä hyödyntäen. Työ on vahvasti puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua ja on välillä hyvinkin hektistä, joten toivomme kykyä työskennellä myös ajoittaisen kiireen keskellä. 

Mitä toivomme sinulta löytyvän?

  • Soveltuvaa IT-alan kokemusta (esim. tietojenkäsittelyn tradenomi, datanomi tai insinööri).
  • Kokemus it-tuen/service desk tyyppisistä tehtävistä sekä asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.
  • Vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä.
  • Harrastuneisuutta tietotekniikan parissa.
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivista asennetta. 
  • Sujuvaa kommunikointia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän isossa ja kansainvälisessä yrityksessä, erittäin mukavan ja osaavan tiimin sekä esihenkilön tuen, nykyaikaisen työympäristön sekä mahdollisuuden monipuoliseen tekniseen kehittymiseen. Tämä voi olla myös mahdollisuus opintojensa vastavalmistuneelle saada työura käyntiin tunnetussa ja hyvämaineisessa IT-alan palveluyrityksessä. Töitä tehdään hybridimallin mukaisesti ja CGI:n toimisto sijaitsee Pitäjänmäellä. 

Lisätietoja

Mikäli tehtävä vaikuttaa sinulle mielenkiintoiselta, niin laita CV:tä ja hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolia IT:n rekrytointikonsultteihin: Neea Turunen (neea@poolia.fi & 020 7290 843) ja Maria Kostenko (maria@poolia.fi & 020 7290 847).

CGI Suomi Oy 

CGI yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. Asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400.

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisen keskiössä. CGI on paikallisesti läsnä ja tarjoaa organisaatioille aina huippuluokan näkemystä, edelläkävijyyttä ja asiantuntemusta liiketoiminnasta ja modernista teknologiasta. Näin sinä pystyt palvelemaan omia asiakkaitasi entistäkin paremmin ja olemaan aina askeleen edellä kilpailijoitasi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
01.06.2023
Viitenumero
11824147
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843