Helsinki

Senior Full Stack Developer

Kiinnostaisiko sinua kehittää finanssialan yrityksen verkkopalveluita? Haemme tällä hetkellä asiakkaallemme Senior Full Stack Developeria vastaamaan heidän verkkopuolesta. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työtehtävät

Senior Full Stack Developerina pääset vastaamaan yrityksen verkkopalveluista, ylläpidosta ja kehittämisestä. Pääset vaikuttamaan verkkopalveluiden tekniseen arkkitehtuuriin ja kehittämään hankkeita, jotka positiivisesti vaikuttavat asiakaskokemukseen. Verkkopalvelut on rakennettu uudelle teknologialle muutama vuosi sitten ja nyt verkkopuolta ollaan laajentamassa uusilla ominaisuuksilla. Pääset siis alusta asti rakentamaan, vastaamaan ja vaikuttamaan verkkopuolen projekteihin. Tehtävässä tehdään myös yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. 

Mitä toivomme sinulta

  • Noin 5 vuoden käytännön kokemusta sovelluskehityksestä.
  • Hyvää teknistä kokemusta käytössä olevista teknologioista. Tech stackiin kuuluu mm. React, Node.js ja GCP. 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. 
  • Itseohjautuvaa ja tavoitteellista asennetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Lisäksi katsomme eduksi kiinnostuksen kehittää omaa toimintaa ja aiemman kokemuksen sovelluskehitystiimin vetämisestä. 

Mitä tarjoamme 

Tämä finanssialan yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja yrityksen tarinaa seuraavalle tasolle. Yritys on kasvuvaiheessa ja mahdollisuuksia löytyy halukkuuden mukaan niin kehityksen kuin isompienkin projektien parissa. 

Tehtävässä yhdistyy vastuu ja vapaus. Tässä roolissa on erinomaiset kasvumahdollisuudet ja halutessasi pääset muokkaamaan työnkuvaa ja työtapoja haluamaasi suuntaan. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus kasvaa lead rooliin saakka, mikäli tähän on kiinnostusta. 

Työyhteisö on mukava ja motivoituneet työkaverisi tuovat varmasti iloa työpäiviisi. Yrityskulttuuri on tärkeä ja yrityksen yksi strategian painopisteistä onkin, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy. Yrityksen arvoihin kuuluu auttaminen, kannustaminen ja välittäminen, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassa.

Päätoimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta yrityksellä on myös toimitiloja muualla Suomessa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä erittäin joustavasti joko toimistolla tai etänä.

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Jos kiinnostuit, niin voit hakea tehtävään CV:n/LinkedIn profiilin kera. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Neea Turuseen (neea@poolia.fi & 020 7290 843).

Poolia Oy 

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Ilmoitus jätetty
14.08.2023
Viitenumero
11725301
Yhteyshenkilö

Neea Turunen

neea@poolia.fi

p. +358 20 7290 843