Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Espoo

Poolialla on paljon tyytyväisiä asiakasyrityksiä Espoossa. Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä mm. Accountor Finagon, Fortumin, Abbott Oy:n, Aditron, Orionin ja Hitachi Vantaran ja Sanofi Oy:n kanssa.

Espoo, Suomen toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Uudellamaalla, Helsingin metropolialueella. Kaupunki on tunnettu esimerkiksi Nokian, energiayhtiö Fortumin, Angry Birdsin kehittäneen peliyhtiö Rovion sekä useiden muiden korkean teknologian yritysten kotikaupunkina sekä Otaniemen kampusalueesta, jossa sijaitsee Aalto-yliopiston kuusi korkeakoulua.

Toimivat liikenneyhteydet ja hyvät joukkoliikennepalvelut yhdistävät Espoon kaupunkikeskukset toisiinsa ja mahdollistavat helpon liikkuvuuden myös Helsinkiin ja Vantaalle.

Espoossa toimivat asiakasyrityksemme ovat käyttäneet henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluitamme jo vuodesta 2000. Visiomme on, että löydämme oikean henkilön oikeaan paikkaan, aina!

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Lue lisää Poolian palveluista

Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.