Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Espoossa

Poolialla on paljon tyytyväisiä asiakasyrityksiä Espoossa. Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä mm. Accountor Finagon, Fortumin, Abbott Oy:n, Aditron, Orionin ja Hitachi Vantaran ja Sanofi Oy:n kanssa.

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee Uudellamaalla, Helsingin metropolialueella. Kaupunki on tunnettu esimerkiksi Nokian, energiayhtiö Fortumin, Angry Birdsin kehittäneen peliyhtiö Rovion sekä useiden muiden korkean teknologian yritysten kotikaupunkina, kuten myös Otaniemen kampusalueesta, jossa sijaitsee Aalto-yliopiston kuusi korkeakoulua. Toimivat liikenneyhteydet ja hyvät joukkoliikennepalvelut yhdistävät Espoon kaupunkikeskukset toisiinsa ja mahdollistavat helpon liikkuvuuden myös Helsinkiin ja Vantaalle.

Olemme toimineet Helsingistä käsin koko pääkapunkiseudulla vuodesta 2000, joten tunnemme alueen erityispiirteet ja tarpeet. Pääkaupunkiseudun lisäksi autamme yrityksiä koko Suomen alueella, rekrytoiden ja vuokraten henkilöstöä lukuisille eri aloille, vaativiinkin tehtäviin ja myös johtoasemiin.

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin palvelumme yhdistävät Espoon työntekijät ja työnantajat

Me Poolialla olemme työelämän ammattilaisia ja autamme pääkaupunkiseudulla lukuisia työnantajia ja työntekijöitä löytämään toisensa. Espoossa toimivat asiakasyrityksemme ovat käyttäneet henkilöstövuokraus– ja rekrytointipalveluitamme jo vuodesta 2000. Pitkä kokemus ja rekrytointialan ammattilaiset mahdollistavat monipuoliset henkilöstöpalvelut lukuisilla eri aloilla, kuten myös tekijöiden löytämisen haastavimpiinkin tehtäviin. Kaikki rekrytoinnit toteutetaan korkeatasoisen henkilöarvioinnin avulla ja tarvittaessa voimme hyödyntää myös tekoälyä tarkimpienkin kohderyhmien tavoittamiseen.

Visiomme on, että löydämme oikean henkilön oikeaan paikkaan, aina! Kun tarvitsette apua rekrytointiin, voitte luottaa Pooliaan.

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Lue lisää Poolian palveluista

Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.