Pirkanmaa

Kiinteistöhuoltaja

Asiakkaamme HH-kiinteistöpalvelut Oy kaipaa tekeväluonteisia kiinteistöhuoltajia Pirkanmaan alueelle niin pidempiaikaiseen työsuhteeseen kuin kesätyöntekijäksi! 
Valitettavasti tämän tehtävän haku on päättynyt.
Avoimet työpaikat

Työnkuva 

Tarjolla erinomainen työmahdollisuus sinulle, joka nautit käytännönläheisestä työstä, jossa pääset tekemään merkityksellistä kädenjälkeä! Kiinteistöhuoltajan tehtävässä vastaat laaja-alaisesti ulkoalueiden kiinteistöhuollosta, joten kausivaihtelut vaikuttavat työnkuvaasi. Kesäaikaan tehtäviisi kuuluu esimerkiksi ruohonleikkuuta sekä muita ulkoalueiden huoltoon ja siisteyteen liittyviä tehtäviä. Vastaavasti syksyllä teet esimerkiksi lehtien keruuta, talvella auraustöitä ja keväällä hiekanpoistoa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on luontevaa tunnollisesti pyrkiä huolellisuuteen ja olet motivoitunut pääsemään tällaisiin fyysisiin ja vaihteleviin hommiin! Kyseessä on kokoaikainen (37,5 h) työ, jossa työajat sijoittuvat arkeen klo 6:00-18:00 väliin.  

Työt alkavat  sopimuksen mukaan ja työsuhde on alustavasti kuuden kuukauden määräaikaisuus Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kautta, mutta mahdollisuus jatkosopimukselle on olemassa.  

Odotamme 

sinun olevan oma-aloitteinen ja hyvän fyysisen kunnon omaava kaveri, jolta löytyy reipas ja aktiivisen oma-aloitteinen asenne työntekoon. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen osaamista ja B-ajokortin. Toivomme myös tehtävässä suoriutumista tukevaa koulutus- ja/tai kokemustaustaa sekä koneajotaitoa.  

Tarjoamme 

mukavatempoisen arkipäivätyön luotettavalla työnantajalla osana hyvähenkistä ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa on helppo viihtyä. Tässä työssä osaamisesi kehittymistä tuetaan ja hyvälle tekijälle on myös etenemismahdollisuuksia. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukkoa, joten mukanasi tuoma osaaminen huomioidaan. Saat tarkoituksenmukaiset työvarusteet, työvälineet ja auton työkäyttöön.  

Kiinnostuitko? 

Loistavaa! Jätäthän hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko: minna.savikko@poolia.fi/puh. 0207290852. 

HH-kiinteistöpalvelut Oy

on Tampereen alueella jo yli 50 vuotta toiminut perheyritys, joka nimensä mukaisesti tarjoaa kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä palveluita, kuten kiinteistönhuoltoa, puhtauspalveluita, talotekniikkaa ja vartiointipalveluita. Työssä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen, ammattimaisiin työvälineisiin ja –aineisiin sekä ammattitaidon ylläpitoon. Lue lisää täältä: https://hhkp.fi 

Sijainti
Pirkanmaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Ilmoitus jätetty
12.06.2023
Viitenumero
16444774
Yhteyshenkilö

Minna Savikko

minna@poolia.fi

p. +358 20 7290 852