Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Helsinki

Poolialla on paljon tyytyväisiä asiakasyrityksiä Helsingissä. Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä mm. Tieto Oyj:n, Talouskonsultointi Mertaojan, Swedbankin, Sweco Finlandin, Realia Managementin, Premium Accountingin, Aspo Oyj:n, Newsecin, CapMan Groupin ja Lamian kanssa.

Helsinki on Suomen pääkaupunki, monen yrityksen kotikaupunki sekä maan suurin työnantaja. Pooliankin toimiston löydät aivan Helsingin ydinkeskustasta, Kalevankadulta. Helsinki perustettiin vuonna 1550 Ruotsin kuninkaan Kustaa Vaasan käskystä. Jo 1990-luvulla kansainvälisyys nähtiin yhtenä Helsingin periaatteista ja kaupunki panosti mm. viihtyvyyteen, imagoon ja logistiikkaan.

Rekrytointi auttaa Helsingin parhaita työntekijöitä ja työnantajia löytämään toisensa

Poolia on kansainvälinen henkilöstöpalveluihin erikoistunut konserni, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2000. Palvelumme keskittyvät laadukkaaseen ja erittäin asiantuntevaan henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja suorahakuun. Ylpeytemme ovat rekrytointikonsultit, joilla on todella laaja asiantuntijuus rekrytoinnista ja henkilöstön arvioinnista. Hyödynnämmekin kaikissa prosesseissa syväluotaavaa, korkeatasoista henkilöarviointia ja tarjoamme myös mahdollisuuden hyödyntää tekoälyä haastavien kohderyhmien tavoittamiseen.

Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi koko Suomen alueella, rekrytoiden ja vuokraten henkilöstöä lukuisille eri aloille, vaativiinkin tehtäviin. Alalla kokemusta karttaneet, koulutetut ja motivoituneet rekrytointikonsulttimme pystyvät auttamaan kaikissa tilanteissa, kun työ etsii tekijäänsä eikä yrityksen omat resurssit riitä mittavan rekrytointiprosessin läpivientiin riittävän laadukkaasti.

Tärkein tehtävämme on auttaa oikeaa henkilöä löytämään oikeaan paikkaan!

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Lue lisää Poolian palveluista

Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.