Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Vantaalla

Poolialla on paljon tyytyväisiä asiakasyrityksiä Vantaalla. Olemme menestyksekkäästi tehneet yhteistyötä mm. Tikkurilan, Softonen, Atean, Machineryn, YAP Solutions Oy:n ja Fazer Finland Oy:n kanssa. Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja se sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla. Sille ovat Espoon tapaan ominaista esikaupunkimaiset lähiöt sekä yhden selkeän keskustan puuttuminen. Vantaan uudistuu jatkuvasti ja onkin yrityksille ihanteellinen paikka sijaintinsa sekä kulkuyhteyksiensä puolesta. Maalaiskunnan ajoista lähtien Vantaa on kehittynyt nykyiselleen maaltamuuton ansiosta, jonka on mahdollistanut hyvät liikenneyhteydet. Kaupungin läpi kulkee useita Suomen pääteitä, kehärata yhdistää kaupungin suurimmat keskukset ja keski-Vantaalla sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema toimii Suomen porttina maailmalle.

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen palvelut Vantaan työnantajien ja työntekijöiden tukena

Vilkkaasti muuttuvana alueena Vantaalla riittää niin työntekijöitä kuin työnantajiakin, jotka hyötyvät paljon rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen palveluista. Useiden eri toimialojen Vantaalla toimivat asiakasyrityksemme ovat käyttäneet henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluitamme jo vuodesta 2000.

Visiomme on, että löydämme oikean henkilön oikeaan paikkaan, aina! Tähän tavoitteeseen päästään paitsi äärimmäisen ammattitaitoisilla rekrytointikonsulteilla, myös huippuunsa hiotulla prosessilla sekä työkaluilla. Rekrytointiprosesseissa hyödynnetään hyvin syväluotaavaa henkilöarviointia, joka on suunniteltu mahdollistamaan onnistunut rekrytointi haastavimpiinkin tehtäviin. Esimerkiksi johtotehtäviin tai haastaville erikoisaloille rekrytoidessa on mahdollista hyödyntää myös tekoälyä, joka auttaa tavoittamaan pienet kohderyhmät tehokkaasti. Kun tarvitset apua rekrytointiin, voit luottaa Pooliaan!

Tervetuloa Poolian asiakkaaksi!

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Lue lisää Poolian palveluista

Palvelut

Pooliasta saat osaamista ja apua seuraaville alueille: Rekrytointi- ja try & hire -palvelut, Henkilöstövuokraus, Henkilöarvioinnit sekä Uudelleensijoittumispalvelut. Pystymme auttamaan sopivien henkilöiden kartoituksessa monin tavoin. Meillä on käytössä maan kattavimmat ilmoituskanavat ja hakijapooli, joka laajentaa huomattavasti hakijakantaa pelkkään ilmoitushakuun nähden.

Rekrytointi

Meille on tärkeää tarjota joustavia ratkaisuja, joiden lähtökohtana on sinun yrityksesi tilanne. Siksi voit valita, haluatko ostaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, vai haluatko vain jonkin osan, kuten haastattelut. Sinun on myös mahdollista vuokrata hakija ensin tietyksi ajaksi, ennen kuin päätät palkata hänet, eli käyttää niin kutsuttua Try & Hire -ratkaisua.

Henkilöstövuokraus

Poolia vuokraa vuosittain tuhansia koulutettuja ja kokeneita konsultteja. He auttavat asiakkaita esimerkiksi tilapäisissä kiiresesongeissa, toimivat vanhempainvapaalla olevien työntekijöiden sijaisina, toteuttavat projektin tai uudistavat liiketoimintajärjestelmää. Joskus asiakas haluaa yksinkertaisesti saada joustavamman ja liikkuvamman organisaation ja päättää siksi vuokrata osan henkilökunnasta sen sijaan, että palkkaisi ja irtisanoisi henkilöstöä suhdannevaihtelujen mukaan.