16.02.2022

Kulissien takana: Yritysosto

Poolian alkuvuosi on ollut hyvin tapahtumarikas. Kurkista kulissien taakse ja tutustu uusimpaan investointiimme!

Poolia Group on keskellä jännittävää kasvumatkaa. Vuoden vaihteessa esittelimme QRIOS-investoinnin IT-, biotieteiden ja tekniikan aloilla. Nyt voimme iloisin mielin kertoa uusimmasta investoinnistamme: HR-teknologiayhtiö Roi Rekryteringistä ja sen rekrytointialusta Workspace Recruitista.

Roi Rekrytering on nopeasti kasvava HR-teknologiayritys, joka on investoinut voimakkaasti käyttäjäystävälliseen Workspace Recruit SaaS-rekrytointialustaan. Workspace Recruit on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu SaaS-työkalu yritysten omien rekrytointien hallintaan. Työkalu helpottaa ja virtaviivaistaa rekrytointiprosessien hallintaa. Työtapa on pitkälle automatisoitu, mutta siinä voidaan hyödyntää myös ammattitaitoisten rekrytointikonsulttien apua.

Yritysosto on täysin linjassa Poolian Worklife of tomorrow – vision kanssa, joka symboloi jatkuvaa eteenpäin menoa. Pyrimme aina pysymään hereillä rekrytointimarkkinoilla ja olemme vakuuttuneita siitä, että asiantuntijarekrytoijat ja teknologia eturintamassa, ovat perusedellytys vastataksemme huomisen työelämän haasteisiin.

Jos sinulla on kysyttävää näistä yrityshankinnoistamme, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä asian tiimoilta. Muistathan myös seurata meitä LinkedInissä, niin saat vieläkin paremman käsityksen työstämme rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen parissa.

Tarvitsetko apua? Soita Pooliaan!

Haluatko rekrytoida tai vuokrata henkilöstöä? Onko sinulla kysyttävää Poolian työpaikoista? Ota rohkeasti yhteyttä! Me Pooliassa vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: